כאב באיבר מין בעת אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/06/2019 | 17:58 | מאת: ניר

שלום, לפני איזה שבועיים קיבלתי מכה באיבר המין ( חוט מהחולצה שנפרם כמו לאסו נכנס מתחת לתחתונים ושהרמתי את החולצה- פגע באיבר המין) לא היה שום דם או משהו חיצוני/פיזי שראיתי אבל מאז לפעמים שאני מאונן בקצוות אני מרגיש כמו עקצוצים/זרמי חשמל האם זה משהו שיעבור מעצמו? האם צריך לבדוק את זה?

אם אין סימן חיצוני סביר שהתופעה נובעת מפגיעה שטחית שתחלוף מעצמה. התמקד בהנאה מהאוננות ומהמגע באיבר ולא בתופעות נלוות ומסיחות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים