שפיכה חלשה עקב כאב אשך שמאלי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/05/2019 | 16:00 | מאת: דניאל

שלום, לפני 3 חודשים קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי כמובן עם קונדום אחרי כמה ימים התחיל לכאוב לי אשך שמאלי אני לא יודע מאיפה הזה חשדתי אולי שנדבקתי מחלות הלכתי לעשות בדיקות במרפאת מין ושללו שאין לי מחלות הכל תקינות, אבל לאחרונה אני מרגיש ששפיכת זרע לא משפריצה כמו פעם לזה יש סיבה? אחרי שבועים של כאב של אשך התעלמתי אני שם לב לצניחת אשך שמאלי למטה לעומת ימנית אם יש לפנות אל אורולוג כדי לבדוק ולהבדק?

אם המפגש עם נערת הליווי היה מוגן אזי אין קשר למפגש. יש מגוון סיבות לכאבים באשך ואם זה לא חולף גש לאורולוג. האשכים אף פעם לא באותו גובה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים