מאבד עניין אחרי שהבת זוג גומרת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/04/2019 | 14:44 | מאת: שם

שלום רב, הייתי בזוגיות עד לפני שנה וחצי של 9 שנים שבהן היה סקס פעם בחודש או חודשיים.. האשה לא רצתה מין ולא ללכת לטיפול זוגי. לבסוף נפרדנו בגלל בעיה זו. מעולם לא היתה לי בעיה לגמור, וגם זה לא היה מהיר מדי.. היה תמיד טוב כשהיה. כמובן שב9 שנים האלו נאלצתי לעשות ביד והייתי נאמן. לפני שנה וחצי יצאתי לרווקות וטרפתי, השלמתי את כל החסך שהיה לי. אך בעיה שאני לא משתחרר ממנה, זה שאני לא שולט ולא מבין מה מביא אותי לגמור בסקס. אין בעיה, של אונות או ייצר מיני בכלל. במהלך הסקס וכדי לגמור אני צריך לעשות ביד. חשבתי שאולי אני לא נמשך מספיק לבחורות, אבל זה לא זה.. יצאתי עם דוגמניות, תיירות, כוכבות טלויזיה וגם הריגוש הזה לא עשה שינוי. אבל יש כוכבית, היתה לי מישהי בינונית מבחינת המראה והמשיכה. וגמרתי פעמיים ואפילו עם קונדום, שזה בכלל לא חשבתי שאפשרי. והיתה מישהי נוספת שנראית כמו כוכבת פורנו, היא תיירת מארה"ב שהתארחה אצלי כמה ימים ושם בכלל מהשניה הראשונה אני רק מנסה להתאפק לא לגמור.. כמו בגיל 18 אני מוצא עצמי מנסה לדמיין את סבתא שלי כדי לצאת מהרגע ולהחזיק מעמד. אני שם לב שאני מאבד יותר עניין כשהבחורה גומרת, כאילו זה רק מה שמעניין אותי.. אבל היום אני לא יודע. אני נורא מבולבל, ואני מחליף בחורות כי חושב שהבעיה אצלהן, ואולי אני צריך מישהי מגרה יותר.. מה לעשות?

אתה מתאר רקע ארוך ומורכב רגשית, כלומר לא משהו שניתן לייעץ לך באופן שטחי ובכתב תעשה ככה או ככה. כדאי מאוד שתפנה לטיפול פסיכו-סקסואלי על מנת לעבד את כל המרכיבים הרגשיים שהעלית והשפעתם על תפקודך המיני. רשימת מטפלים מוסמכים באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים