שפיכה מהירה שאלה גם בכללית לכל הגולשים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/04/2019 | 22:52 | מאת: משה משה

ברצוני לשאול מה הסיבה לשפיכה מהירה?? ממש ממש שניות לאחר החדירה .. שופך ללא כל הרגשה של אורגזמה .. האם מישהו מכיר טיפול תרופתי ?? משחות וספריי אלחוש לא ממש עוזר לי !! הבעייה אצלי יותר פסיכולוגית כך נראה לי !! תעזרו לי בבקשה !! מאוד מתסכל !!

אכן כפי שאתה חושש - המקור העיקרי לשפיכה מהירה הוא רגשי (פסיכו-סקסואלי). אינך שולט בתזמון של השפיכה וכתוצאה גם אינך מרוכז בהנאה וחש אורגזמה פחותה. תרופות ומאלחשים מטפלים בסימפטום (חלקית), אך לא בסיבה. גש לטיפול מיני. רשימת מרפאות ומטפלים מוסמכים באתר איט"ם - האגודה הישראלית לטיפול מיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים