לא מצליחים לקיים יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/04/2019 | 18:26 | מאת: אפרת

היי. אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד ושוכבים כבר כמעט שנתיים. אני הראשונה שלו, הוא לא הראשון שלי. אני לא נהנית כשאנחנו מקיימים יחסים מכיוון שהפין שלו לא עומד מספיק חזק (אם בכלל) ותמיד אחרי שאנחנו שוכבים והוא גומר בפנים ממש שורף לי, משהו שלא קרה לי עם אחרים. בנוסף לכל, הוא לא מחזיק מעמד וגומר ממש מהר (בין דקה ל2 דקות). הוא ניסה לקרוא ספרים בנושא אך שום דבר לא עוזר.. אשמח לעזרה

שלום רב אני מציעה שתפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לאבחון מקיף רפואי רגשי , לפי זה יקבע הטיפול. השאלות שישאלו באבחון: על איזה רקע הבעיה בזקפה( האם יש זקפה באוננות ובזמן התעלסות?), האם החבר שלך תמיד גמר מהר או שזה עכשיו בהקשר לבעיה בזקפה, למה שורף לך, איך כל זה השפיע על הקשר הזוגי שלכם, האם יש רקע זוגי רגשי לקשיים ביחסי מין?

14/04/2019 | 16:06 | מאת: בניון

תודה רבה על כל העזרה שעזרת לי ולעוד הרבה אחרים פה לא אני זה שכתב את השאלה רק רציתי לומר תודה פשוט❤️

🌸🙏

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים