אימון שרירי pc פחות חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/03/2019 | 00:41 | מאת: שון

היי אני בן 23 אני חושב שמאז שהתחלתי לאמן את שרירי ה pc שלי יש לי פחות חשק מיני, האם יש קשר? יכול להיות שאני לא מאמן אותם טוב? האימון שלי זה להחזיק את השריר חזק למשך 50-60 שניות ואז לשחרר לנוח חצי דקה ולחזור על זה ככה איזה 4-5 פעמים אם אני לא עושה טוב יש איזה תרגיל אחר שמומלץ לעשות? תודה

אין שום קשר בין חיזוק שרירי רצפת האגן לבין ירידת חשק מיני. גורמים רגשיים רבים משפיעים על החשק המיני.

27/03/2019 | 20:57 | מאת: שון

האם האימון שאני עושה הוא בסדר? או שיש תרגילים אחרים שאני אמור לעשות?

יש סוגי פרוטוקולים שונים. תוכל להתייעץ עפ פיזיו' של רצפת אגן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים