שאלה שמציקה לי מאוד ואשמח לסיוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/03/2019 | 03:03 | מאת: מוטרד

זרע יכול לדלוף החוצה מין בפין גם לאחר שלא גמרתי כבר חודש? אני בן 19.3. יש לי המון בעיות בעניין של שפיכה ובראשם סיבות הלכתיות. ראיתי שמישהו שאל פה האם יש זרע בצינור כמה ימים לאחר גמירה וענו לו שתמיד נשאר זרע בצנרת וזה מתנקה לאחר מתן שתן זאת אומרת שבכל פעם שאדם משתין יוצא לו זרע ביחד עם השתן? אשמח לתשובה🙏🏾❤️

הזרע נשטף אחרי מתן שתן ראשון לאחר הגמירה. לאחר מכן לא נשאר שום זרע בצנרת, אלא אם כן היה קרי לילה או גמירה נוספת בדרך אחרת. לא יוצא זרע בכל מתן שתן, אלא רק במתן שתן ראשון אחרי גמירה....

26/03/2019 | 17:33 | מאת: אותן אחד

עזרתה לי מאוד והרגעתה אותי אחרי המון זמן של סבל...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים