נוזל בתוך חור השופכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/03/2019 | 14:52 | מאת: עידו

כשאני פותח את פתח השופכה ומסתכל בפנים, אני יכול להבחין בסוג של נוזל מסויים. לא יודע למה אבל במהלך כל היום אני מרגיש כאילו שבורח לי משהו ואני מסתכל בשביל לראות אם באמת ברח ולעיתים אני רואה שחור השופכה נסתם לי ובורח ממנו טיפות שקופות, נראה כמו מים. אשמח לדעת מהו סוג הנוזל שיש בפתח השופכה האם אותו נוזל יכול לברוח לי במהלך היום ואם כן מה עושים כדי למנוע את הבריחה שלו?

בשופכה נשארת הטיפה האחרונה של השתן וזה נראה לח ורטוב. זה תקין וחסר משמעות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים