כאבי צוואר וראש לקררת אורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/03/2019 | 22:47 | מאת: מיכאל

בן 35 והתחלתי לסבול מכאבי צוואר וראש מטורפיםםםםם פשוט ברמה של בא לי למות, בעת התחלה של גירוי מיני וזה מתעצם ברמות בלתי ניתנות לתיאור עם התקדמות הגירוי. לא יכול להתגרות או להיות עם בחורה. מה יש לי? מה עושים?

באם זה קורה גם באוננות או רק בסקס? מתי זה החל? כמה זמן זה נמשך? האם אתה בריא? אם זה בכל סוג גירוי כדאי לפנות לבירור - נוירולוגי (לשלילת מקור בכלי הדם) ואולי גם אורתופדי (אולי משהו בחוליות הצוואר).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים