אנדרו פינס האם עובד?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/03/2019 | 10:06 | מאת: משה

שלום אני בן 28 ויש לי מיקרו פין דפוגע בי בביטחון עצמי וחיים הזוגיות רציתי לדעת אם באמת האנדרו פינס פועל ומומלץ

מי אבחן אצלך מיקרו פניס? מה אורך הפין בזקפה? אנדרופניס משווק חזק. פעילותו מוטלת מאוד בספק ואיני ממליץ עליו כטיפול בכאלו שחושבים שיש להם פין קטן. אם הוא פוגע לך בבטחון העצמי ובזוגיות - כדאי שהטיפול יהיה מכוון לשיפור דימוי עצמי, שיפור בטחון מיני וכמובן התייחסות לנושא הזוגיות. עושים זאת במסגרת טיפול סקסולוגי מוסמך. רשימת מרפאות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים