הפרעות בזקפה ולמי צריך לפנות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/02/2019 | 18:23 | מאת: מור

שלום, אני בן 21, בריא במשקל תקין, שותה מעט אלכוהול ולא מעשן בכלל. על אף שאני עדיין בתול, ולכן אין לי באמת בעיה בתפקוד המיני כבר תקופה ארוכה שאני חושב שיש לי בעיות זקפה. 1. כבר שנים שאני מתעורר בלי זקפת בוקר 2. באוננות הזקפה חלשה יותר מפעם 3. אין לי כבר סתם זקפות באמצע היום שלא קשורות לשום דבר (בעבר היו לי הרבה כאלה) המצב הזה מפריע לי ומפחיד אותי. הוא גם מקשה עלי להגיע לסיטואציות מיניות עם נשים. השאלה שלי - האם אני צריך לפנות לאורולוג או לסקסולוג? אשמח לדעת גם אם יש בדיקות מסויימות שאני צריך לעשות? איך ניתן לטפל בבעיה? ושאלה אחרונה - יכול להיות שהמצב תקין ואני סתם ממציא בעיה במקום שאין? כלומר העדר זקפות בוקר, וזקפות רנדומלית באמצע היום בהכרח מעיד על בעיה? (בעבר היו לי) תודה רבה!

כדאי שתפנה לסקסולוג שהינו רופא, ואז האבחון מתייחס הן להיבט הנפשי/רגשי אך גם יש התייחסות לאספקט גופני. להערכתי בשלב זה אין צורך בבדיקות מסויימות. העדר זקפות בוקר ו/או זקפות ספונטניות. אינו בהכרח מעיד על קיומה של בעיה גופנית. יש גורמים נוספים שמעורבים ביצירת זקפה. בהתאם לממצאים בפגישת אבחון ניתן לתפור עבורך טיפול שיתאים עבורך. יש קשר גם לרקע תרבותי, דימוי גברי, חינוך מיני ועוד נושאים רבים שעולים בפגישת האבחון. מוזמן ליצור קשר ולהגיע לפגישת אבחון ויפה שעה אחת קודם לפני שרמת החרדה וחוסר הבטחון המיני ממשיכים לטפס.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים