גמירה אחרי הפסקה של 7 ימים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/02/2019 | 18:58 | מאת: אדם

שלום אני הן 23 ואני כבר שבוע שלם לא מאונן ואתמול (יום שישי ) יצא לי נוזל אחרי השתן אבל בכמות כלומר עשיתי שתן ואז יצא זרע בלי הלבן אחרי שטפתי ידים הוא הפך ללבן אז אני יודע שזה זרע והיום יצא לי אחרי השתן כמו גושים שקופים עם נוזל שמיך נב:יש וריקוצלה דרגה 3 ובדיקת זרע היצא לא משהו הרופא אמרי שאני צריך לעשות ניתוח לקשור את זה יש לזה סוג קשר לזה אולי?

אין קשר לוריקוצלה. אם בגילך שבוע לא גמרת, לגוף יש דרך להפטר מעודפים וזה בעצם מה שאתה מתאר. זו תופעה טבעית ואין לך סיבה לדאגה. נ"ב: עדיף לפרוק עם הנאה ולא בדרך שלך...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים