עיכוב גדול בשפיכה כתוצאה מנטילת תרופות משככי כאבים מסוג LIRICA

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/02/2019 | 12:06 | מאת: יואל

אני לאחר ניתוח מסובך ונוטל הרבה תרופות ביניהן תרופות נגד כאבים. מאז חזרתי הביתה מבית החולים אני מתקשה ״לגמור״ בעת קיום יחסי מין. אין לי שום בעייה בעניין החשק או הזיקפה. האם יכול להיות שהתרופות משככות הכאבים גורמות להתקהות החושים ומכאן להקטנת הגירוי כמקובל? תודה.

אחת מתופעות הלוואי של רוב התרופות משככות הכאבים הינה השהיית השפיכה. לא במנגנון של התקהות חושים, אלא בשל השפעתן המוחית. הן משפיעות גם במנגנון השפיכה המוחי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים