בנוגע לכמה בעיות חשובות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/01/2019 | 09:36 | מאת: אסף

שלום רב בתקופה האחרונה אני מרגיש שיש לי ירידה והצתמקות של איבר המין כולל האשכים, חשוב לציין שהיה לי לפני חמש שנים בעיה של ירידה די גדולה בטסטוסטרון שלכל רופא שהלכתי חשב שאני מדבר שטויות ולא התייחס לזה, אני כבר שנים בלי זקפות בוקר יש לי גלי חום נוראים איבר המין שלי והאשכים הצתמקו למימדים מאוד קטנים ממש של ילד לפני גיל ההתבגרות,

31/01/2019 | 09:38 | מאת: אסף

הנוסף לזה התקופה האחרונה התחיל גם בעיה של אי שפיכה זה מצב שאני לא מרגיש שום גירוי ל הכיפה, אני בן 31נשוי ואב לבת אחת שם הגיע אלינו מטיפולים

אתה מתאר מצב שמחייב בירור והתייחסות רפואיים. לא שאלת שום שאלה ספציפית. גש למרפאה לשיקום מיני לצורך קבלת מענה הוליסטי - גופני, הורמונלי ועל פי צורך רגשי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים