גושים שקופים אחרי השתן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/01/2019 | 00:51 | מאת: מישהו

שלום אני בן 23 יש לי תקופות ולפני חודשיים היה לי דלקת בשתן (עכשיו כבר לא) והייתי מאונן רבה מאז הדלקת התחלתי להוריד בתדירות שהייתי עושה בתקופה שחלמה של הדלקת היה לי פעמים שאחרי השתן היה כמו פפק כזה ואז היה יוצא כמו גושים שקופים ונוזל שמיך לא מצאתי כלום על זה (אני חושב שזה זרע) וגילו אצלי וריקוצלה (שאני די בטוח שזה לא קושר לזה) אני רוצה לדעת מה אלה הגושים אלה ואם קשורים לזרע או למשהו גרוע יותר

23/01/2019 | 07:19 | מאת: אותו מישהו

הפסקתי שבוע שלם וזרע יצא לי כמו גושים שמיכים זה רע או לא

הזרע משנה את צבעו, ריחו, סמיכותו וכדומה. מה שאתה מתאר תקין.

24/01/2019 | 08:39 | מאת: מישהו

תודה רבה דוקטור רק שאלה אחת והגושים השקופים שיוצאים לי פעם בכמה זמן אחר השתן זה גם זרע כי כפי שכתבתי יש פעמים שאחרי שתן יש כמו פקק כזה ויצאים גושים שקופים עם נוזל שמיך ושוב תודה 😄

קרוב לוודאי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים