אין זקפה לא חרמן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/08/2013 | 15:10 | מאת: רן

לאחרונה אין לי זקפות בכלל במהלך היום ואני ממש לא חרמן ואין לי חשק לאונן..רציתי לשאול,אם זה לא יסתדר מהר זה עשוי לגרום נזק?

לקריאה נוספת והעמקה

העדר זקפה לא גורם שום נזק ישיר. יש לברר מדוע איבדת החשק והזקפה. לא נתת שום פרטים. אם המצב נמשך כדאי שתפנה לבירור במרפאה לבריאות מינית. יש רשימת מרפאות מוסמכות וציבוריות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

31/08/2013 | 20:24 | מאת: רן

לדעתי זה נובע מחרדה כי אני בסך הכל בן 15...הסיבה לחרדה היא עקמת פין שהכניסה אותי למצב רוח רע כי אני לא רוצה לעבור את הניתוח..רק רציתי לדעת אם זה שאין לי זקפות זה עשוי לגרום נזק לאיבר המין..אם לא,אז לא חייבים לטפל עכשיו נכון? כי אני לא מקיים יחסי מין כרגע..עוד שאלה: כשאני מאונן אני מתחיל כשאיבר המין במצב יחסית רפוי(קצת מתארך ומתעבה) ואני מכופף אותו למטה ומזיז אותו מצד לצד..ככה הכי נוח לי..רציתי לשאול האם זה בסדר לאונן כשאיבר המין לא במצב זקפה והאם יש הבדל בין שפיכה שבזקפה מלאה לשפיכה כשאיבר המין לא בזקפה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים