בעיה בתפקוד המיני שלי בסקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/12/2018 | 16:38 | מאת: לוקו

שלום רב, לאחרונה לא עומד לי כאשר אני ואשתי מנסים לשכב.אנחנו מתנשקים,נוגעים אחד בשניה, היא נוגעת באיבר מין שלי,מעסה אותו ידנית אבל שום דבר לא קורה.חשוב לציין שכשאני מאונן צול פורנו הכל תקין ועומד לי כמו שצריך. מהי הבעיה לדעתך?

לפי תיאורך מדובר בחרדת ביצוע. העובדה שבאוננות עומד מצויין מכוונת לכך שאין בעיה גופנית. בטיפול מיני נכון ניתן לברר את מקור החרדה ולתת טיפול מכוון וממוקד. רשימת מרפאות באתר איטם www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים