חוסר תחושה בפין, ייתכן שנבע מהרגלי אוננות?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/12/2018 | 16:28 | מאת: רוי

שלום, אני בן 20 וסובל מאז שאני זוכר את עצמי מחוסר תחושה רציני בפין. בזמן חדירה אני כן מרגיש תחושה אבל באופן מאוד מאוד חלש, דבר שלא מאפשר לי להגיע לאורגזמה ואפילו לאחר זמן מה משעמם אותי והזקפה נעלמת.. גם באקטים אוראליים וגם ביחסים ללא קונדום המצב לא משתנה. אין לי בעיית זקפה כי כשאני מאונן הפין מתפקד כרגיל, למעט העובדה שגם מעצם האוננות אני לא נהנה אלא רק מהשפיכה. קראתי שאולי זה קשור להרגלי האוננות שלי- אני לא השתמשתי לעולם בחומר סיכה או שמפו, תמיד מאונן באותה צורה ובאופן דיי חזק, אני מאמין שזה מה שגרם לירידה בתחושה שלי, השאלה היא האם זה הגיוני שזה הגורם? ואם כן, יש דרך לטפל? אין לי מחלות או מצבים רפואיים כלשהם מעבר לכך.. אשמח לעזרה אני באמת אובד עצות!

מאוד הגיוני שזה הגורם. בטיפול מיני אפשר לסייע לך בשינוי הרגלים ישנים ורכישת הרגלים שישפרו את איכות חיי המין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים