תרים 100 - תופעות הלוואי מסוכנות?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/12/2018 | 18:34 | מאת: אריה

שלום, אני בן 62..קיבלתי מרופא המשפחה תרים 100..100מ"ג בגלל זיקפה חלשה מאד.. לאחר שקראתי את העלון המצורף נתקפתי בחרדה...ישנם שם תופעות לוואי מפחידות עד כדי מוות...יש לציין שאני בריא לחלוטין..פרט לדלקת בקרום הלב שהייתה לפני כ4 שנים בגלל הזנחה של שפעת...מאז בריא לחלוטין... שאלתי: האם להסתכן ולקחת את התרופה..? תודה על תשובתך מראש...

קרא את רשימת תופעות הלוואי של אקמול וגם אז תתקף בחרדה.... הכדור בטוח לחלוטין אם אין התוויית נגד, כגון שימוש בניטראטים. תופעות לוואי שכיחות הינן זניחות, לא מסוכנות וחולפות מהר, כולל כאב ראש, סומק, צרבת.

28/12/2018 | 17:35 | מאת: אריה

תודה על תשובתך....מאד מעריך זאת....

18/12/2022 | 22:14 | מאת: בני

לפני חודש עשיתי 2 צנותורים האם מותר לי לקחת את הכדור תרים אני בן 64 בריא בלי שום מחלות רקע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים