נפיחות וכאב בחלקן העליון של הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/12/2018 | 20:21 | מאת: מוזס

בן 23, לפני כחמישה ימים קיימתי סקס יבש שערך מעל שעה ולאחריו יחסי מין מלאים. בבוקר לאחר מכן שוב הייתה פעילות מינית ומאז הבחנתי בנפיחות כמעין טבעת (נראה כמו וריד שהתנפח בצורת טבעת המקיף את כל הפין ) ממש בסוף האיבר לפני תחילת העטרה (הכיפה). לאחרונה הבחנתי כי הנפיחות אינה משתנה ואפילו יורדת להמשכו של האיבר. כל החלק הנפוח מלווה בכאב בעת מגע. אשמח לתשובה

לא ממש ניתן לתת תשובה רצינית על סמך תיאור בלבד וללא בדיקה. אם חלף שבוע ועדיין יש כאב ונפיחות גש להבדק ע"י רופא/ה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים