אורגזמה גברית האם אפשר לשפר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/12/2018 | 12:00 | מאת: שימי

אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לגבר להגיע לתענוג שאני רואה אצל האשה או שזה רק זקפה והוצאת זרע. אם כן אז איך... דהיינו איך להדריך את האשה וכו' ועוד רציתי לשאול האם משחה שמרחיבה את האבר מסוכנת ואם זה יכול לתרום להנ"ל

בהחלט יש אפשרות להעצים את ההנאה המינית. הזקפה והשפיכה הן בסך הכל מרכיב טכני. האורגזמה לעומתם הינה המרכיב הרגשי-פסיכולוגי. לגבי האופן כיצד לגרום לכך נכתבו ספרים רבים. לגבי משחה וסכנותיה - השאלה לא מובנת.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים