שפיכה מאוחרת שהיא בין 15 עד 30 דקות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/12/2018 | 17:24 | מאת: צ.מ

אני בן 70 ויש לי שפיכה מאוחרת שהיא בין 15 עד 30 דקות. אין שום בעיית זיקפה. התופעה החלה בשנים האחרונות ועלי לציין שאני נוטל באופן קבוע קונקור או ביספורולול לטיפול בהפרעות קצב הלב.

יכולות להיות מגוון סיבות לשפיכה מעוכבת - גופניות (בעיה עצבית, ערמונית, תופעות לוואי של תרופות ועוד) או רגשיות (מצב נפשי, איכות זוגיות, תקשורת מינית). בבירור מתאים ניתן למצוא הסיבה ולהתאים טיפול תואם. גש למרפאה או לרופא מתחום הבריאות המינית לפי רשימה באתר www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים