הגדלת הפין עי מכשיר שיוצר מתיחה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/12/2018 | 01:18 | מאת: נועם

שלום, קראתי על מכשיר שמולבש על הפין, יוצר מתיחה ועי כך מאריך ומעבה את הפין. ( מה שמוכר בשם אנדרופינס, אולי יש מכשיר להארכה ומכשיר לעובי) ראיתי כי יש דעות שונות בין הרופאים. חלק טוענים שזה אכן יכול להגדיל וחלק טוענים שלא. ואולי אף יכול לגרום סיכונים. ראיתי כי רופא סקסולוג בכיר בתחום כתב שניתן להשתמש בו במקרים של פין שהוא פחות מ-10 סמ בזיקפה. במקרה שלי הפין סקסולוגית תקין והוא קצת יותר. אך עדיין במושגי ה'רחוב' הוא קטן ( בפרט ברפיון הוא קטן מאד) וזה קצת מפריע לי מנטלית. האם יש מקום להשתמש במכשיר הזה?

אתה מתאר חילוקי דעות לגבי התשובה. דעתי היא שממש אין מקום להשתמש במכשיר לפני קבלת טיפול פסיכו- סקסואלי ע"י מטפל מוסמך. ולו רק לצורך קבלת מידע מדוייק ותיאום ציפיות, אשר יחסכו לך עטגמת נפש לכשהטיפול (כמעט בוודאות) ייכשל. כלל חשוב לגבי האיבר קובע שיש ללמוד איך להשתמש באיבר וביחוד בשאר חלקי הגוף הקשורים אליו. והמבין יבין...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים