שפיכה מוקדמת וזקפה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/11/2018 | 16:45 | מאת: מתן

שלום ד''ר אני בן 21 עם זוגתי כבר שנה. לפני חודשיים התחילה לי זקפה חלשה,הייתי גומר לפני הזקפה המלאה וגם כשהייתי מלאה היא לא הייתה חזקה ויורדת ממש מהר. התחלנו לשכב בחודש האחרון ואני גומר תוך דקה ולא מגיע לזקפה חזקה.

שלום רב האם כוונתך שהזקפה חלשה כשאתה עם חברתך בזמן יחסי מין? מה קורה עם זקפה ספונטנית? זקפת בוקר? מה קורה באוננות? שפיכה מהירה היא תופעה נפוצה, לפעמים זה מסתדר לבד כשמקיימים יחסי מין עם הנסיון וכשיחסי המין לעיתים יותר קרובות. אם לא תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם כדי להתיעץ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים