חשש לפגיעה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/11/2018 | 17:36 | מאת: רוני

שלום. יש לי וריקוצלה דיי בולטת ( וזה מלחיץ) ליד/מעל האשך השמאלי. לפי הרופא דרגה 2-3 עם המלצה לבדיקת זרע. הבעיה שאני לא רוצה לבצע ניתוח בגלל החשש מזה, ומצד שני אני חושש שהמצב שזה עלול לפגוע לי בטסטוסטרון ללא טיפול כלל. מה כדאי לעשות שלא יפגע בטסטוסטרון ובתפקוד המיני במידה ועכשיו זה עדיין לא נפגע ועלול להחמיר עם הזמן?...

החשש מפגיעה בייצור טסטוסטרון אינו מוצדק, שכן גם אשך אחד מייצר מספיק. זה יכול לקבוע באיכות זרע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים