בעית זקפה ושפיכה בגיל 75

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/10/2018 | 15:25 | מאת: חוצץ

בן 75 לפני כ20 שנה עברץי ניתוח שבר במפסעה השמאלית מאז אין כמעט זיקפה היתי מאונן וגומר ושופך זרע והיה לי אורגזמה בתקופה האחרונה אני מרגיש צורך אשכי מתמלאים אני מאונן ולא מצליח לגמור ולשפוך

למה חיכית עשרים שנים? האם עברת בירור כלשהו? בקבוצת הגיל שלך ייתכנו גורמי סיכון נוספים, אשר פוגעים הן בזקפה והן ביכולת לשפוך. כנראה לאו דווקא בקשר לניתוח השבר (אשר לא אמור לפגוע בזקפה ושפיכה). ממליץ שתפנה לבירור מתאים במרפאה לבריאות מינית ובהתאם לתוצאות נמליץ על טיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים