לא מצליח להחזיק מעמד במגירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/10/2018 | 12:12 | מאת: דוד

שלום וברכה.. אני סובל כבר הרבה שנים משפיכה ממש ממש מוקדמת ברמה של חדירה שלושה פעמים ואני גומר מה עושים האם יש פיתרון???? מדובר בפעם הראשונה .. אם גמרתי פעם אחת בפעם השניה אני מחזיק קצת יותר זמן חייב עזרה

שלום לך כן, אנחנו מטפלים בהצלחה רבה בשפיכה מהירה. הטיפול מבוסס על תרגול בבית באוננות ואחר כך עם בת הזוג. בתרגול אתה לומד להכיר את שלבי הריגוש כאשר אתה מרוכז בגרוי ובתחושות בפין בלי פנטזיות ובלי פורנו. אם יש לך בת זוג תפנו ביחד, אם לא תפנה לבד למטפל מיני מוסמך דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים