פטיש רגליים מונע סקס תקין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/10/2018 | 17:08 | מאת: רונן

לום ד"ר. אני בן 24 סטרייט לגמרי. יש לי פטיש חזק מאוד לכפות רגליים ויותר חמור יש לי 0 משיכה לאיבר מין של אישה. אני נהנה להסתכל בנשים יפות גם בלי קשר לכפות רגליה אבל יהיה לי קשה מאוד להתעורר מינית לרמת זיקפה תקינה שתאפשר סקס , מבלי לערב את הפטיש שלי. כמו כן חדירה מעולם לא עניינה אותי. אני תוהה מה עליי לעשות , האם ללמוד לשלב כפות רגליים בחיי המין שלי כדי ליצור חיי מין נורמלים שבהם אוכל לחדור לאישה עמ לענג אותה או כמובן להביא ילדים או האם עליי לנסות , במידה וזה אפשרי, להרגיל את עצמי להתעורר מינית מאיבר מין של אישה עי צפיה בפורנו "נורמלי" ולא סוטה שאינו מערב כפות רגליים בשום צורה. לגבי היפטרות מהפטיש , בהנחה שזה אפשרי , אני מפחד , כי אז אולי אשאר בלי כלום. תודה רבה .

אתה מתאר פטיש באופן קלאסי. קושי להתעורר מינית ללא עירוב הגורם המגרה, במקרה שלך כפות רגליים של נשים. אין עיצה אחת תקינה, אבל מניסיוני בתחום לכל סיר יש מכסה. אם תמצא מישהי שהפטיש שלך מדליק ומגרה אותה ואף תהנה מינית מגירוי בכפות הרגליים, הרי שזה יהפוך העיקר בינכם ולאו דווקא החדירה. חדירה זו כולה עוד תנוחה וכך תתייחסו אל כך. בדרך כלל אנו לא מנסים להפטר מפטיש (אם הוא אינו מזיק ונעשה בהסכמה בין שני מבוגרים), אלא ללמוד לחיות בשלום לצידו ואיתו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים