שפיכה מהירה / מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/09/2018 | 17:04 | מאת: טל

עם כל בת זוג שהייתי לא הצלחתי לנהל חיי מין תקינים ותמיד סבלתי משפיכה מהירה.. ניסיתי את כל הטכניקות שיש: שליטה על הנשימה, לחשוב על נושא אחר וכו'.. לא ממש עזר. הבנתי שיש כדור בשם דפוקסטין שאושר בחו"ל אבל לא בארץ (כדור שלוקחים כשעה לפני האקט) האם יש דרך לקבל מרשם לתרופה הנ"ל בארץ? תודה רבה

הטיפול המקובל בשפיכה מהירה הוא לרוב לא תרופתי אלא דרך תרגול באוננות ואז עם בת הזוג. כשאתה אומר שניסית את כל הטכניקות אתה מתכוון לבד או במסגרת טיפול מיני מוסמך? יש אפשרות לטיפול תרופתי פסיכיאטרי שמעכב קצת את השפיכה אבל לא נותן שליטה. תפנה לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם, אנחנו מטפלים בשפיכה מהירה בהצלחה רבה כל הזמן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים