בעיית תיפקודית חמורה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/09/2018 | 00:08 | מאת: רן

שלום,רציתי לשאול אם שמעתם פעם על שפיכה ללא זיקפה או משהו ?? יש לי זיקפה ומעולם לא הגעתי לשפיכה עם זיקפה אלא בלי זיקפה על ידי פתיחת הרגליים וסגירתן תוך כדי שאני שכוב על הגב

לשפיכה ולזקפה עצבוב שונה ממערכות שונות, כך שבהחלט תתכן שפיכה עם איבר רפוי או זקפה מצויינת ללא שפיכה... המצב הרגיל הינו שזקפה וגירוי חזקים מפעילים את המערכת העצבית השניה שגורמת לשפיכה. הרגלת עצמך להגיע לשפיכה בדרך ייחודית. השאלה בן כמה אתה ואיזה דרכים עוד ניסית?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים