אין לי יותר חשק מיני - חיי הרוסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/09/2018 | 23:36 | מאת: מאיר

שלום רב אני בן 38 ונשוי 15 שנים. ב5 שנים האחרונות החשק שלי לאשתי ירד בצורה הדרגתית עד שבשנה האחרונה אני לא מסוגל לשכב איתה בכלל. ויאגרה לא עוזרת בכלום. הטסטוסטרון תמיד היה נמוך מחוץ לסקאלה וקיבלתי טיפול בנבידו שטיפה שיפר את החשק באופן כללי אך לא כלפי אשתי. אני ואשתי לא חברים ואף פעם לא היינו. כל אחד אוהב דברים אחרים ושונים לגמרי מהאחר. כיום החשק שלי לא קיים אלא אם כן אני צופה בפורנו או בצאטים מיניים ואז הוא מתעורר. ניסיתי לעורר את עצמי ככה ואחרי זה ללכת לאשתי אבל גם זה לא עזר ולא היתה שום עוררות ושום תשוקה. יש לציין שב10 השנים הראשונות היה סקס ביננו כמעט בלי בעיות. כיום אנחנו בטיפול זוגי אך הוא לא עוזר. כמו כן רצינו להגדיל את המשפחה אך אין חשק ותשוקה אז לא ניתן לעשות זאת בצורה טבעית והפסקתי עם הנבידו כדי להחזיר את הפוריות אך מנגד החשק ירד פלאים עד למצב אפסי. מה עלי לעשות? איך אפשר להחזיר את התשוקה שלי לאשתי? האם זה בכלל אפשרי? זה הורס את חיי שנינו. שנינו רוצים להיות ביחד ובמסגרת (יש ילדים). שנינו מעריכים אחד את השני אך זה לא מספיק...אני אובד עצות. אנא עזור לי. מאיר

שלום רב, המצב שאתה מתאר מורכב ובהחלט אפשר להבין את המצוקה שלך. האם הרגשת משיכה לאשתך בעבר? מה קורה בטיפול הזוגי? לפעמים כשיש שוב התקרבות רגשית ופיזית מתחברים למשיכה ולחשק. אם לא יהיה שינוי בעזרת הטיפול הזוגי תפנו לטיפול מיני זוגי דרך אתר איט״ם, למטפלת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים