בעיית זקיפה חלשה לאחר תרים 100 וגודל איבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/08/2018 | 01:26 | מאת: אין השפעה לתרים 100

ככה אני בן 41 אני חושב שיש לי איבר מין קטן יחסית וגם הזקיפה חלשה לוקח תרים 100 לאחר גמירה של פעם אחת הזקיפה נעלמת מה עושים איך ניתן לעבות או להגדיל את איבר המין ללא ניתוח

חסרים הרבה פרטים. לא ברור למה הזקפה שלך חלשה, כי אתה צעיר יחסית. האם בריא או נוטל תרופות כלשהן?! לגבי גודל האיבר -ל- 99.9% מהגברים אשר התלוננו על איבר קטן יש איבר בטווח התקין לחלוטין. גברים משווים לפורנו ושם זה לא העולם האמיתי. כל אלו שמציעים הגדלה או עיבוי הם שרלטנים. השיטות אינן מקובלות על המומחים בתחום הבריאות המינית. השמר לך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים