זקפה חלשה וגם חוסר בזקפת בוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/08/2018 | 13:17 | מאת: אור

היי , בן 25 לאחרונה חווה זקפה מאוד חלשה בזמן אוננות / קיום יחסי מין ... האיבר פשוט נופל לאחר שניות ממצב עמידה שגם הוא גם ככה לא חזק וגם שמתי לב לאחרונה בחוסר של זקפת בוקר חשבתי לעשות בדיקת טסטוסטרון , האם אפשר לבקש את הבדיקה מרופא משפחה במקום להמתין חודש לרופא מומחה?

אפשר לבקש בדיקה מרופא משפחה. עם זאת, ממליץ שתפנה במקביל למרפאה לבריאות מינית. זהו תחום התמחות ספציפי וצריך התייעצות של מומחים בתחום, בייחוד לאור גילך הצעיר. יש רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים