חוסר תפקוד וחשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/08/2018 | 08:56 | מאת: אהרון

אני בן 54 מטופל כבר שנים רבות בויאגרה,כאשר המינון הלך ועלה בגלל חוסר יעילות עד שהיום אני לוקח 125 גרם וזה לא עוזר. המצב היום שאין לי חשק ואין לי זיקפה.הבנתי מהרופא שיש סכנה לקחת מינון גבוה יותר.ניסיתי תרופות חילופיות אך גם הם לא הועילו.עברתי בדיקט טוסטסטרון והרופא אמר שזה בסדר,כמו כ עברתי בדיקת רופא של הערמונית וגם זה היה בסדר. ברצוני לדעת מה אפשר לעשות? האם קימים איזה חידושים בעניין?

המינון המקסימלי הוא 100 מ"ג. מינון גבוה יותר אינו יעיל יותר, אך גורם יותר תופעות לוואי... אפשר לנסות תשלובת תרופות, או אמצעים אחרים לשיפור הזקפה, כגון, ואקום או הזרקות לפין. גש למרפאה שעוסקת ספציפית בבריאות מינית או לרופא מומחה בבריאות מינית. יש רשימת מרפאות ציבוריות ומטפלים באתר www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים