שאלה מאוד מאוד אישית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/06/2018 | 11:34 | מאת: רוני

אני בן 20 חייל ועד היום לא היתה לי חברה בצורה משמעותית. הכרתי מישהיא ויש בינינו תקשורת טובה וכייפית. מפה לשם התחלנו להתנשק ולהתמזמז עם בגדים. עד כאן הכל טוב. הבעיה שאני עם איבר שהוא עם נטיה יחסית גדולה ימינה בזמן שעומד לי. אני חושש מהרגע שבו נתפשט והיא תראה את העיוות שיש לי. העיניין שהיא יצאה עם בחור אחר והיה ביניהם יחסים. לעומתה אני לא שכבתי עם בחורות ואין לי מושג מה תהיה התגובה. מה לעשות?.

שלום רוני אין לך מה להיות מובך או להתביש בזה שאין לך נסיון מיני. בחורים ובחורות רבים מתחילים בגיל שלך וגם בגיל יותר מבוגר. שתף את חברתך בזה, הכי חשוב שיש קשר רגשי, רצון והנאה מקרבה פיזית, ותקשורת פתוחה. תנסה להישאר מרוכז בהנאה שלך ושלה ולזרום. ברוב המקרים זוית הנטיה של הפין בזקפה ( ימינה, שמאלה, למטה, למעלה)לא מפריעה בחדירה וזו תופעה טבעית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים