ויאגרה טבעית או טיפות חשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/06/2018 | 17:45 | מאת: ד

אני מחפש ויאגרה טבעית בכדורים או בטיפות (לא משנה). יש כל כך הרבה באינטרנט שאני לא יודע למי אפשר להאמין למי לא. ועוד שאלה, טיפות חשק שמוכרים בחנויות לאביזרי מין, הם באמת עובדות? ואם כן, אילו מומלצים? מה הבדל בין טיפות חשק לויאגרה טבעית. תודה מראש

אין כזה דבר ויאגרה טבעית או טיפות חשק. לעומת זאת, יש כזה דבר רמאים ושרלטנים שימכרו לך באינטרנט כל מה שרק תרצה, כולל אבקה להגדלת הפין וספריי להקטנת המח. הזהר לך. עכשיו ספר מדוע אתה מחפש טיפות חשק ו/או ויאגרה טבעית ואוכל לכוון אותך.

04/06/2018 | 19:22 | מאת: ד

לפעמים הזקפה לא מספיק חזקה או לוקח הרבה זמן לקבל זקפה

אז צריך לברר מדוע קיימת בעיה בזקפה, כי זה יכול להיות סימן של בעיה בכלי הדם, מערכת עצבים או גורם סיכון אחר. יש מרפאות שעוסקות בבריאות מינית - רשימה באתר איט"ם.

19/06/2018 | 17:48 | מאת: ד

אז כל מה שמפרסמים באינטרנט לדוגמא: ו-גאמה, ז׳נשן קוריאני וטיפות חשק זה בלוף?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים