טסטוסטרון לבעיות זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/05/2018 | 18:13 | מאת: אלעד

האם תוצאה של 13.2 nmol/l טסטוסטרון כללי האם זה מסביר בעיות זקפה מבחינה הורמונלית? שאר ההורמנים גם תקינים אבל אני סך הכל בן 31... אולי תוצאה כזו מאפשרת זקפה רק פעם ב 4 ימים? עד לפני חצי שנה יכלתי כל יום לחוש זקפה וגם פעמיים ביום והטסטוסטרון שלי היה בסביבות ה 19...תודה לרופאים

התוצאה אצלך תקינה ואינה עשוייה להסביר בעיה של זקפה, כך גם הגיל שלך... לא הכל זה הורמונים ומדדים גופניים. יש לבדוק גם דברים אחרים, כגון, מצב זוגי, מצב רגשי ועוד - בייחוד אם מדובר בגבר צעיר ובריא לחלוטין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים