שימוש ברואקוטן

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/04/2004 | 01:05 | מאת: מיקי

ד"ר שלום לפני כחודש הפסקתי את הטיפול ברואקוטן - לטיפול באקנה מאחר ובזמן הטיפול היו לי הפרעות בזיקפה - לפני הקיום יחסים וגם במהלך הקיום יחסים. רופא לטיפול מיני טוען שהבעיה נפשית ושהתרופה לא גורמת לתופעת לוואי כזאת. הנני חייב לציין שמאז שהפסקתי את הטיפול , הזקפה הרבה יותר טובה , אבל כמות הזרע עדיין נמוכה משהייתה לפני הטיפול.(ע"פ הרגשתי). שאלתי היא מהי יכולה להיות הסיבה שהתרופה פגעה בתפקוד המיני ? מאחר ואני עדיין סובל מאקנה הייתי רוצה להמשיך בטיפול, אבל אני לא רוצה שייפגע לי התפקוד המיני.מה אתה ממליץ?

30/04/2004 | 10:18 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל אני שמח שהזפה תקינה. לגבי כמות הזרע לא נראה לי אבל בוא תלך לבדיקה ונראה שנינו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים