זיקפה חלשה ולא מספקת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/04/2004 | 13:46 | מאת: ראול 25

לאחר אין ספור רופאים ומומחים שפסקו בהחלטיות כי הבעיה שלי היא 99.9% נפשית בלבד וזאת לאחר אין ספור בדיקות כאלו ואחרות. בתקופה האחרונה (שלושה חודשים) אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה , ישנה זיקפה אך היא נופלת מעצמה לאחר כמה דקות, גם בשלב החדירה הוא מתגמד. כמו כן דבר חשוב שאשמח כי תתיחסו אליו הם תופעה של כאבי רגליים ששמתי לב שאני מרגיש לאחרונה לאחר ליל סקס לא מוצלח שבו לא הצלחתי להגיע לזיקפה מלאה וממושכת. האם ישנו קשר ולו הקטן ביותר בין כאבי הרגלים שאני מרגיש (מהברך עד לכף רגל בעיקר) לבין הזיקפה הבלתי מומשכת?

30/04/2004 | 10:18 | מאת: ד"ר רן לין

איזה טיפולים תרופתיים או התנהגותיים נקטת עד כה?

30/04/2004 | 21:43 | מאת: ראול 25

לקחתי פעם אחת חצי ויגארה (וזה עזר מאוד!!!) הייתי בבדיקות דם, אולטרא סאונד, אורלוג וכאלה... אני לא משתמש בכדורים מעוררי זיקפה כי חברה שלי ואני חושבים שזה לא צריך להיות פתרון הקבע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים