בעיית זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/04/2004 | 14:03 | מאת: Iris

אני בתחילתו של קשר עם גבר המבוגר ממני ב - 10 שנים (אני בת 34) .אתמול מצאנו עצמנו בסיטואציה אינטימית והוא סרב להתפשט לגמרי בטענה שהוא לא רוצה ללכת עד הסוף בטענה שזה מוקדם מדי. אני לעומת זאת הרגשתי שאברו לא מתקשה ממש למרות שהוא היה מאוד להוט. כשהשתכנע לבסוף להתפשט הוא טען שהאבר עייף מרוב נסיונות לעצור את האורגזמה ואכן אברו לא היה קשיח מאוד אבל בכל זאת היתה זקפה מסויימת. שאלתי היא, האם אני סתם פרנואידית או שבאמת יש לו בעיה ? תודה

25/04/2004 | 17:41 | מאת: ד"ר רן לין

לגבי הפעם הראשונה - סביר שאת "פרנואידית " בהגדרתך. יש לך זמן לפעמים הבאות - ואל תלחיצי אותו כי תאבדי אותו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים