שאלה בנוגע לגמירה ושפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/04/2018 | 02:31 | מאת: בדוי

היי, אני בן 22, יוצא עם מישהי, מעולם לא שכבתי עם אישה. בשנים האחרונות כאשר אני מאונן אני מצליח לגמור ולהגיע לשפיכה רק כאשר אני בשכיבה על הגב/כיסא וברגליים ישרות ומתוחות. בלבד. אם לא אמתח אותן אני יכול לנסות שעות, ולא להגיע לאורגזמה. האם זה ייפגע לי בחיי המין עם נשים? האם אפשר לטפל בזה?

התשובה היא כן לשתי השאלות. זה יפריע לך כשתקיים יחסי מין, חשוב להתרגל לאונן ולגמור במצבים יותר גמישים, ואפשר לטפל בזה. תפנה למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם ותקבל הדרכה איך לאונן ולגמור במצבים שונים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים