שפיכה מוקדמת לא נפתרת מה עושים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/03/2018 | 08:17 | מאת: יוסי

כיצד מטפלים בשפיכה מוקדמת? הייתי אצל סקסולוג ולא ממש הלך...טכניקות, משחות וכו..מה עושים?

שלום רב ראשית חשוב שאתה פונה לסקסולוג שהוא מטפל מיני מוסמך, הרשימה באתר איט״ם. אם יש לך בת זוג חשוב לפנות יחד. אם לא תעבור את החלק הראשון של הטיפול לבד ואחר כך כשתהיה לך בת זוג תשלים אותו. בטיפול תקבל הדרכה איך ללמוד להחליט על עיתוי הגמירה דרך אוננות בלי פורנו או פנטזיות לצורך התרגול בבית, תוך ריכוז מלא בתחושות בפין, זיהוי רגע האל חזור ולמידה איך להיות ברמות שונות של ריגוש על ידי שינוי עוצמת המגע, מהירות המגע, ואיזור המגע בפין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים