בדיקות הורמונאליות - בעיות בתפקוד מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/01/2018 | 01:39 | מאת: חוסר חשק מיני

אני בן 29 ובשנה האחרונה עם ירידה בחשק המיני, קושי לשמור על זקפה, אורגזמה חלשה וגם עייפות כללית. אני לא נוטל תרופות כלשהן ולא נתקלתי במצב דומה בעבר. מצורפות תוצאות הבדיקות שביצעתי. PROLACTIN 129 mIU/L טווח תקין: 45-375 SHBG 8.8 nmol/L טווח תקין: 13-71 FREE ANDROGEN INDEX 105.8 טווח תקין: 28-80 TESTOSTERONE- TOTAL 9.3 nmol/L טווח תקין: 8.4-28.8 האם ממצאים אלה עשויים להסביר את התופעות שתארתי? מה כדאי לשקול לבצע? תודה

לא נראה שזה קשור למצבך. אבל אנחנו מטפלים בבני אדם ולא בבדיקות דם ויש שאלות רבות שצריכות להשאל מעבר להסתכלות על תוצאות של בדיקות. מציע שתגש למרפאה העוסקת בשיקום וטיפול מיני על מנת לעבור הערכה מקיפה גם מהיבט פיזי וגם בהיבט רגשי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים