בדיקות הורמונאליות לירידה בחשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/01/2018 | 10:07 | מאת: חוסר חשק מיני

אני בן 29 ובשנה האחרונה עם ירידה בחשק המיני, קשיים בזקפה וזקפות חלשות וגם עייפות כללית. אני לא נוטל תרופות כלשהן ולא נתקלתי במצב דומה בעבר. בגלישה באינטרנט ראיתי המלצות לביצוע בדיקות פרופיל הורמונאלי מלא עם הבדיקות הבאות: טסטוסטרון כולל, טסטוסטרון חופשי, אסטרוגן, FSH, LH ופרולקטין. בנוסף לאלה יש עוד בדיקות הורמונאליות שכדאי לכלול באותה הזדמנות?

אין צורך באסטרוגן וטסטוסטרון חופשי (מספיק כולל). אין צורך בבדיקות נוספות. יש לעשות את הבדיקות לפחות שעתיים אחרי שאתה מתעורר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים