מיניות סיבוב שני עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/01/2018 | 19:30 | מאת: דני

היי אשמח לעזרה בבקש כאשר אני חברה שלי מקיימים יחסי מין אני מצליח גמור לאחר כחצי שעה אנחנו מקיימים שוב אבל אני שם לב שלוקח לי זמן לגמור עד שהדבר לא אפשרי אבל אם אני עושה ביד אני מצליח לגמור מוזר ביותר אשמח לעזרה האם יש לי בעיה בתפקוד מיני?

לא יודע עליך כלום, כגון, גילך, מצבך הרפואי וכדומה. בסיבוב השני תמיד תמיד קשה יותר לגמור ולוקח זמן רב יותר. גירוי ידני תמיד יותר קל, כי הוא חזק ומדוייק יותר.

02/01/2018 | 23:03 | מאת: ד

בן 27 בריא בדרך כלל אסטרוציטומה לפני 10 שנים

שלום רב, גבר בדרך כלל צריך קצת הפסקה ומנוחה אחרי יחסי מין, אם לוקח לך זמן לגמור שוב זה טבעי. הרבה פעמים יותר קל לגמור באוננות מאשר ביחסי מין כי אז אתה מרוכז רק בעצמך ויותר רגוע. אל תדאג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים