קיום יחסים ללא קונדום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/01/2018 | 01:36 | מאת: טלי

קיימתי עם חבר שלי יחסי מין לפני הכל אני רוצה לציין שאני לא נוטלת גלולות ואנחנו נורא אחראיים בנושא ניסינו להחדיר ללא קונדום והאיזור שלי היה נורא יבש בגלל שהוא לא מגורה מהאיבר שלו נכנס ממש קצת ולשנייה אני רוצה לדעת מה הסיכוי שאני בהריון

אם אתם באמת מאוד אחראיים אז אל תכניסו ללא קונדום אפילו לא ממש קצת ואפילו לא לשניה... אם הוא לא שפך הסיכוי שנכנסת להריון הינו אפסי. פעם הבאה גם אין טעם לנסות להרטיב אם אינך מגורה מספיק, כי זה סתם יכאב ויכול אף להזיק.

שלום רב אם היה מגע בין נוזל הזרע שלו ( לפעמים יוצא נוזל זרע לפני השפיכה בלי שמרגישים ) לפתח הנרתיק שלך יש אפשרות להריון, תתיעצי עם גנקולוג או דלת פתוחה 03-5101511-2 לא הבנתי מה התכוונת שאתם אחראיים אבל מקיימים יחסי מין בלי גלולות ובלי קונדום את יכולה להתיעץ עם רוקח לגבי פוסטינור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים