תזונה וליבידו - האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/12/2017 | 09:56 | מאת: יוסי

שלום רב, אני בן 28, ובחודשים האחרונים אני אוכל כמות גדולה יחסית של בשר בקר (כחמש קציצות ביום ולעיתים מנה נוספת), משום שאני זקוק לכמות גדולה של חלבון (מתאמן בחדר כושר) וברזל (סובל מאנמיה).. במקביל נוצרה אצלי באותה תקופה בעיות זקפה וחשק מיני שצונח לעיתים קרובות. אין לי אצלי שינויים אחרים בולטים באורח החיים וברמות הסטרס לעומת קודם, כך שאני לא חושב שזה קשור. האם יכול להיות שיש כאן קשר לתזונה שלי (רמות אסטרוגן?)? תודה

איני חשוב שבעיית הזקפה שלך קשורה לתזונה, למרות שלעיתים ייתכן קשר. ייתכנו גורמים נוספים - גופניים ו/או רגשיים - על מנת למצוא מהו הגורם הנכון אצלך ולפי זה להתאים טיפול, יש לעבור אבחון מתאים. על כן אני מציע שתפנה למרפאה מוסמכת לבריאות מינית לשם כך. יש רשימת מרפאות ציבוריות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים