מה שמפריע לי...................

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/12/2017 | 18:22 | מאת: דדדד.

אני ובן זוגי מעל שנתיים יחד הפרש גילאים של מעל 10 שנים אני בשנות ה40 גרושה ואם וגם הוא גרוש ואב הבן שלי חי בבית עדיין ובן זוגי ישן אצלי .... שאלתי היא בעת קיום יחסי מין כמעט ואין חדירה את עיקר הגירוי בן זוגי מקבל מחיכוך באזור פי הטבעת שלי אני נהנית אבל הייתי רוצה גם חדריה להריגש וגם קטע של נשיקות ומין אוראלי מעט לא קיים י משיכה אבל זה חסר כמו כן ביקשתי ממנו להתגלח מספר פעמים לפני והוא לא עושה זאת התחושה כי ההשקעה היא בעיקר מצידי ודי מובנית מאליה הוא אדם לחוץ ועובד קשה וגם די סגור כך שקשה לדבר איתו !!

שלום רב אני מבינה שבן זוגך סגור , עדיין יש דרכים לדובב אותו ולשוחח איתו בקשר ליחסי המין שלכם בדרך חמה ורכה, בלי האשמות ובקורת אלא לשתף אותו מה את רוצה ומבקשת ממנו. תתעקשי על שיחה כזו ואל תגונני עליו. אתם יכולים לפנות לעזרה מקצועית עם מטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים