שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/04/2004 | 02:46 | מאת: יוסי

אני בחור צעיר בן 25, אשר לא מצליח להיגמל מהסיוט הזה. אני יוצא עם לא מעט בחורות במשך חיי אך תמיד כשמגיעים למיטה אני נכשל שוב. לעיתים מספיק לי חיכוכים ו"חרמונים" עם בת זוגתי ואני גומר במכנסיים, שלא לדבר על האקט עצמו שנמשך דקה או שניים. בפעם השנייה אני כבר טעון שיפור. אך ההרגשה היא שאין לי יכולת לשלוט על גופי ואני נורא מתוסכל מכך. למה זה קורה לי?? אני פשוט לא מסוגל לשלוט על זה. אנא ממך עזור לי להבין את הבעייה תודה

23/04/2004 | 09:15 | מאת: ד"ר רן לין

על פי התיאור שאתה מתאר לא הייתי מתחיל כל טיפול התנהגותי אלא הולך ישר על תרופות - לפחות בהתחלה כדי להחזיר את הביטחון העצמי לכן - יש שילוב של שתי תרופות שהייתי מציע לך מיידית - סרוקסט אותו תיקח קבוע וויאגרה - אותו תשבור לחתיכות קטנטנות - 4-5 ותיקח חתיכה קטנה רק כל פעם שאתה מקיים יחסי מין - כשעה לפני. כעבור 10 ימים תתחיל להרגיש את השינוי המהותי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים