שיפור ביצועים במיטה על ידי שימוש בויאגרה דומה לה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/11/2017 | 20:34 | מאת: אבי

שלום, אני בן 38 ונשוי, מרגיש שהביצועים במיטה לא הכי טובים גם מהיבט שיפכה מוקדמת שמנסה לטפל בעזרת משחה או דברים דומים וגם מעוצמת / חוזק הזיקפה. הייתי מעוניין להתנסות בויאגרה או משהו דומה, אני מבין שזה יכול לתרום. האם לאור מה שציינתי רופא יתן מרשם? לאיזה רופא הולכים? משפחה? תודה

שלום רב אל תטפל בשפיכה מהירה עם משחות או דברים דומים. ברוב המקרים מטפלים בזה גם בלי תרופות אלא על ידי תרגול בבית לבד באוננות ועם אשתך איך לזהות את שלבי הריגוש השונים ואיך ללמוד להחליט על עיתוי הגמירה. האם תמיד היתה לך שפיכה מהירה? האם באוננות אתה יכול להחליט על עיתוי הגמירה? הבעיה בזקפה יכולה להיות קשורה עם השפיכה המהירה ואולי לא. תפנה עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים